Smadar LeviFinansansvarlig
background
Previous page Next page
Beginning of quote:MyHeritage gjør ting annerledes, og jeg elsker utfordringen med å tenke utenfor boksen - daglig. End of quote.
Som økonomidirektør har Smadar over 17 års erfaring innen utarbeidelse og gjennomføring av effektive finans- og regnskapsløsninger fra en rekke områder inkludert teknologi, industri og forretningsvirksomhet.

I sin siste stilling var Smadar økonomidirektør hos MediaMind, en global leverandør av digitale annonseløsninger, hvor hun ledet selskapets førstegangsutstedelse av aksjer på Nasdaq og gjennomførte alle fusjoner og overtakelser på vegne av selskapet.

I ledende regnskapsfirma som Ernst & Young og Arthur Andersen, Smadar var med på rådgivning i pågående arbeid med kvartals- og års-rapporter, og med utvikling av strategier for å avdekke potensielle risikofaktorer. Hun bisto også regelmessig til regnskap- og skatterapportering.

Smadar har en B.A. i regnskap og en MBA i finans og regnskap. På fritiden sin liker Smadar og mannen hennes å tilbringe tid med tvillingene deres. Som ivrig fritidsdykker har Smadar dykket ved mange av verdens beste korralrev.