Gilad JaphetGrunnlegger og administrerende direktør
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Jeg bygger MyHeritage til å bli et selskap som ikke bare gjør det bra forretningsmessig, men som også gjør verden til et bedre sted. End of quote.
MyHeritage var idéen til Gilad Japhet, som er en teknologi-veteran og erfaren slektsforsker. Hans gründer-visjon og lidenskap for familiehistorie har tatt MyHeritage fra en oppstartsbedrift i en garasje til en verdensledende forbrukerbedrift på nett med et titalls millioner brukere internasjonalt.
Før Gilad startet MyHeritage satt han i styret hos Symantec og BRM Technologies, med stillinger som henholdsvis sjef for produktledelse og sjef ved forskningsenheten for antivirus. Han bidro sterkt til begge firmaenes suksess.

I de siste ti årene har Gilas vært pådriveren bak målet vårt om å gjøre familiehistorie lett tilgjengelig for alle gjennom et utvalg av prisbelønte produkter. Han har ledet MyHeritage gjennom viktige oppkjøp og sammenslåing med industrikolleger.

Gilad bruker også mye av fritiden sin på veldedige prosjekter som benytter teknologier og nettverket han har bygget opp med MyHeritage. Prosjektene inkluderer å melde fra til flere hundre arvtagere om stjålne eiendommer eller kunstverk som de har mulighet til å gjenvinne som familieeiendom, og personlig engasjement i arbeidet med å løse slektmysterier og gjenforene familier. Det er disse aktivitetene som har gitt han kallenavnet "Sherlock Holmes" innen slektsforskning.

Som en stolt trebarnsfar, har Gilads eventyrlyst sendt ham på mange ekspedisjoner utenfor allfarvei. Hva enn du gjør, ikke utfordre ham i et sjakkspill.