$99‎
Bare$69‎
Overrask deg selv
Avdekk din etniske opprinnelse og finn nye slektninger med vår enkle DNA-test.
$99‎
Bare$69‎
SPESIALTILBUD
30% prisavslag
Utløper august 20
De høyeste teknologiske standarder møter den rimeligste prisen på markedet.
DNA avslører din unike arv - de etniske gruppene og geografiske regioner du kommer fra.
Finn nye slektninger du ikke visste om gjennom delt DNA.
Livsendrende funn er bare noen få enkle trinn unna
Låst inne i ditt DNA er din unike etniske makeup, historien om dine forfedre, og et nett av nære og fjerne slektninger som venter på å bli funnet. Med en rask vattpinne i kinnet, fastslår testen din etniske opprinnelse og dine slektninger.
1. Bestill ditt DNA-sett på nettet
2. Returner prøven
3. Ditt DNA blir analysert i vårt laboratorium Se video fra DNA-laboratoriumet
4. Se resultatet ditt på nettet etter 3-4 uker
Oppdag din etniske opprinnelse
Oppdag stedene dine forfedre kalte hjem.
Du får en oversikt over hvilke deler av ditt DNA som kommer fra ulike globale populasjoner. Du kan oppdage røtter fra uventede steder.
Ta kontakt med ny-funnet familie
Vi leter etter mennesker hvis DNA matcher ditt: dine slektninger. Du kan ta kontakt med dine slektninger for å lære mer om familien og oppdage felles forfedre.

Har du allerede tatt en DNA-test? Last opp eksisterende DNA-resultat.


MyHeritage har det største internasjonale nettverk av slektstrær i verden. Gjør det meste ut av din DNA-test med å bygge ditt slektstre og utforske dine nye slektsforbindelser med våre avanserte forskerverktøy.
Ditt personvern er ivaretatt
Ditt personvern er ekstremt viktig.
Vi har gjort betydelige investeringer for å sikre at kontoen din og personlige detaljer er sikret og beskyttet av flere lag med kryptering. All testing er gjort i vårt verdensledende CLIA-sertifisert, CAP-akkreditert laboratorium i USA.
MyHeritage DNA forklart
Hvordan tar jeg en DNA-prøve?
Å samle materiale til DNA-prøve er enkelt, man bruker en steril vattpinne på innsiden av kinnet, det kan enkelt gjøres på mindre enn 2 minuter. Du får med detaljert beskrivelse sammen med DNA-prøvesettet. Du kan også se på instruksjonsvideoen som viser deg hvordan gjøre dette.
Hvilken type prøve trenger jeg å ta?
MyHeritage DNA test kit er enkelt å bruke og involverer ikke å ta blod- eller spyttprøver. For å ta prøven skal du bare skrape innsiden av kinnene med en liten vattpinne i ca 45 sekunder, og gjenta dette med en annen vattpinne for backup. Prøvene skal deretter plasseres i plastrør og sendes til vårt DNA laboratorium for analyse. Resultatene blir gjort tilgjengelig for deg på MyHeritage sikre nettsted.
Hva kan jeg finne ut fra en DNA-test som jeg ellers ikke kan finne ut?
Med MyHeritage DNA, kan du oppdage slektninger du ikke tidligere visste om, som deler DNA-segmenter med deg arvet fra samme felles stamfar. Du vil avdekke de etniske og geografiske opprinnelsen av dine forfedre - som kan inkludere noen overraskelser.
Hva er fordelen med å teste andre familiemedlemmer?
Det er anbefalt å teste flere familiemedlemmer. Hver av dine familiemedlemmer bærer unike deler av DNA som sammen kan åpne opp din families historie. Testing av en eller begge dine foreldrene tillater deg å få mer informasjon om dine egne DNA-treff. For eksempel, vil du være i stand til å finne ut om hvert treff er fars eller mors. Testing av foreldre, søsken, fettere og andre slektninger er også svært nyttig for å oppdage flere slektninger og for å lære mer om dine egne treff. Fordi genetisk arv er tilfeldig, kan søsken få andre etnisitet resultater enn deg. Ved å sammenligne resultatene kan du lære enda mer om dine forfedre.
Hva hvis jeg allerede har tatt en DNA-test? Vil MyHeritage testen tilby meg ny informasjon?
MyHeritage DNA test vil gjøre deg i stand til å få unike treff til brukere som bare har testet med MyHeritage, samt treffene med brukere som har lastet opp sine resultater til MyHeritage fra andre leverandører. Takket være MyHeritage brede internasjonale rekkevidde og tilgjengelighet på mer enn 40 språk, vil du ha større sjanse til å bli matchet med slektninger som bor i andre land. Du vil også motta en omfattende etnisitet analyse på MyHeritage, tegnet fra den største samlingen av etnisiteter i bransjen.
Hvor lang tid vil det ta å få resultatet?
Når settet ditt ankommer vårt laboratorium vil det ta omtrent 3-4 uker før resultatene er klare. Når resultatet er klart vil du bli kontaktet via epost og resultatene vil være tilgjengelige på nettet.
Hva er sammenhengen mellom DNA og slektstrær?
DNA og slektstrær utfyller hverandre. DNA kan brukes til å bevise eller motbevise dokumenterte relasjoner i slektstreet. For eksempel, hvis det er en annen person med samme etternavn, eller en slektstre-eier du har en Smart Match ™ med, kan du teste på MyHeritage DNA for å finne ut om du faktisk er relatert. Motsatt, slektstrær er uvurderlig for å forstå forholdet til DNA treff. Opprettelse av et slektstre er anbefalt for alle som tar en DNA-test, for å få mest mulig ut av DNA-resultatene og for å avdekke hele historien bak dem. MyHeritage har gode verktøy for å lage et slektstre og 8 milliarder historiske opptegnelser som gjør det morsomt og enkelt å utvide det.
Hvordan vil dere analysere og behandle min DNA prøve?
MyHeritage DNA-tester benytter microarray-basert autosomatisk DNA testing. Denne testen gir rå-data so hjelper oss å kalkulere dine DNA-matcher og etnisitetsanalyse for alle slektslinjer, både fars og morsside.