Neta Langer LevitanHR sjef
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Vår eksepsjonelle kunnskap, effektive produkter, banebrytende teknologi og folk-først-kultur er det som gjør MyHeritage til et så fantastisk sted å jobbe. Jeg setter en stor ære i å være en del av dette. End of quote.
Neta, HR sjef, overser alle aspekter av Human Resources på MyHeritage, med fokus på talent utvikling, bedriftskultur og ledelse.

De siste 23 årene hatt hun hatt en rekke ledende HR-stillinger innen ulike bransjer og bedrifter. Glasshouse Technologies, Amdocs, og senest som SVP HR ved 888 Holdings. Neta studerte Social Behavior på Bar Ilan University and Management & Organizational Behavior ved Lahav, Tel Aviv University.

Gjennom sin karriere som HR leder i globale teknologiselskaper, har Neta mestret organisasjonsendringer, fusjoner og overtakelser, samt at hun har veiledet andre ledere. Dette på samtidig som hun har vært operativ og drevet kompetanseutvikling. Neta brenner for å skape fremragende resultater, og å styrke mennesker og lokalsamfunn for å kunne gi fremgang. Hun mener at data og teknologi er sentrale faktorer i suksessutviklingen i moderne organisasjoner.

Neta er gjesteforeleser i MA Organizational Development Program på Peres Academic Center, og for å gjøre det hun brenner for jobber hun som frivillig, for å styrke unge kvinners selvtillit, profesjonelle evner og sysselsettingsevne. Sammen med HR-teamet har Neta forpliktet seg til å skape et miljø som inspirerer og bringer det beste ut i mennesker. Hennes oppgave er å støtte opp om næringsmål og sørge for at MyHeritage er det beste stedet å jobbe, og er klar for en lysende framtid.

Neta er lykkelig giftet med Alon, sammen er de stolte foreldre til tre barn. På fritiden liker hun å syssle med interiør design og gourmet baking.