Ran LevyChief Officer for forskning og utvikling
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Avdelingen for forskning og utvikling handler om solidaritet. Hjelp andre og vær en venn. Vi er alle ansvarlige for firmaets suksess. End of quote.
Med over 18 års erfaringen i teknologi-industrien som en utvikler og arkitekt med komplekse, storstilte systemer som spesialfelt, er Ran lidenskapelig opptatt av tilpasningsdyktige og effektive prosesser. Ran bringer med seg utmerkede tekniske ferdigheter til MyHeritage. Her har han skapt en arbeidskultur hvor "kvalitet er en livsstil" innen forskning og utvikling, noe som motiverer teamene til å fokusere på gjennomføring uten at det går ut over kvaliteten.

Før han ble direktør for forskning og utvikling, og senere Chief Officer for forskning og utvikling, ledet Ran IT-teamet hos MyHeritage i fire år. Der la han rammeverket for løsing av utfordringer knyttet til MyHeritage sin håndtering av et titalls millioner brukere, samt milliarder av profiler og historiske journaler. Før han ble ansatt hos MyHeritage var Ran en programmerer i et av forretningsprosjektene til Nokia Siemens Network.

Ran har en BA i datavitenskap fra Academic College i Tel Aviv-Yafo. Karrieren hans innen teknologi ble inspirert av yndlingshobbien hans — koding — som han begynte med i en alder av 10 år, hvor han utviklet spill før oppfinnelsen av internett.