Yakir LasryAnsvarlig for kunderelasjoner
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Jeg elsker lidenskapelige kunder. Noen av våre beste ambassadører er folk som var frustrerte inntil vi hjalp dem så mye at de ble våre største tilhengere. End of quote.
Yakir administrerer alle aktiviteter som treffer kundene til MyHeritage, inkludert salg og kundestøtte.

I tillegg til god erfaring innen salg, bringer Yakir med seg oppfinnsomhet til MyHeritage. Han holder seg unna uttrykk som “industristandard", fordi han foretrekker å utbedre systemer for å gi kundene den beste opplevelsen.

Han begynte å jobbe med salg hos Memo Global, og gikk raskt videre til testing og forskning på nye markeder og metoder. Her gikk han i spissen for opprettelsen av et telefonsenter for å fremme et nytt produkt.

Yakir ble ansatt hos MyHeritage i 2010, og har på egenhånd opprettet selskapets telefonsenter. Prestasjonene hans førte til forfremmelse til leder for kundestøtte-avdelingen i tillegg. Her forbedret han kundetilfredsheten betraktelig og utviklet prosesser og materiell som optimerer kundeopplevelsen. Takket være Yakirs innsats, har MyHeritage et fremragende omdømme blant millioner av tilfredse brukere.

Yakir har en BBA og LLB fra Interdisciplinary Center Herzliya, og når han ikke er på jobb finner du ham normalt på ishockeybanen eller i bokseringen. Han spiller også på MyHeritage sitt bedriftslag i fotball, og driver med basehopping på fritiden.