Maya LernerSenior visepresident for produkter
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Jeg er lidenskapelig opptatt av å knytte mennesker sammen på betydningsfulle måter, og det er hva MyHeritage står for. End of quote.
Som leder av MyHeritages produktavdeling og strategiansvarlig sørger Maya for at våre produkter og tjenester ikke bare er førsteklasses, men også engasjerende og brukervennlige.

Hun bringer med seg ti års erfaring fra produktkontroll til MyHeritage. Hun har erfaring fra mindre oppstartsbedrifter og store selskaper, fra I-play (tidligere Oberon Media) til Sears, EatWith, og senest Playtika – diverse historie som gjør henne spesielt egnet for sin rolle ved MyHeritage. Hun er en ekspert innen feltet og foreleser om interaktiv produktdesign ved IDC Herzliya, hvor hun selv har studert og har en Bachelor i Computer Science. Maya har en mastergrad i Public Administration (MPA) fra Cornell University.

Maya har alltid vært fascinert av slektsforskning, og interessen vokste da en dokumentar ble laget om hennes familiehistorie i 2007. Maya liker også fotografering og matlaging, og hun har kombinert disse hobbyene ved å skrive en kokebok med historier og oppskrifter fra besteforeldrenes familiebakeri.