MyHeritage - slektsforskning og familiesider, ansiktsgjenkjennelse for dine bilder og slektstre.MyHeritage - slektsforskning og familiesider, ansiktsgjenkjennelse for dine bilder og slektstre. MyHeritage - slektsforskning og familiesider, ansiktsgjenkjennelse for dine bilder og slektstre.Om MyHeritage
MyHeritage ble grunnlagt av en gruppe mennesker med en ekte lidenskap for slektsforskning og et godt tak på internetteknologi. Vår visjon har vært å gjøre det enklere for folk rundt om i verden å benytte seg av Internett til å finne slekten sin og for å forsterke kontakten med familie og venner.

Siden 2005 har vi holdt til i den vakre byen Bnei Atarot, like ved Tel Aviv, Israel, grunnlagt av tyske tempelherrer i 1902 under navnet Wilhelma.

Inspirert av de omliggende jordene og frukthagene, og de nydelige, renoverte Templer-villaene, hvor vi har vårt hovedkvarteret, streber vi etter å bruke morgendagens verktøy i utforskningen av gårsdagens familiehistorie. I februar 2012 etter vår konstante vekst, flyttet vi inn i flotte nye lokaler i Or Yehuda, Israel. Vi har også en USA-kontor i Lehi, Utah og ansatte og tillitsvalgte i mange land rundt om i verden.
Som et dynamisk nettverk for slektshistorie vil våre nyvinninger innen bygging av slektstrær og søking i historisk innhold være i konstant utvikling for å gi familier den mest engasjerende og givende opplevelsen. For eksempel har vårt nylige oppkjøp av Geni.com gjort oss i stand til å tilby mange millioner historiske dokumenter og spennende nye verktøy for samarbeid til et bredere og mer internasjonalt omfang enn tidligere.
Hvis du er like lidenskapelig som oss om å finne ut hva som gjorde deg slik du er, og dele dine erfaringer med familiemedlemmer og venner, så er MyHeritage stedet for deg.