MyHeritage DNA Helse sett
Kun$ 99‎
$ 199‎
+ frakt

Hvordan fungerer det

Finn ut hvordan vi genererer 42 omfattende helserapporter fra en enkel vattpinne

Kun$ 99‎
$ 199‎
+ frakt
Det er superenkelt:
Bestill MyHeritage DNA Helse sett
Svar på et helsespørreskjema, som vil bli vurdert av en uavhengig lege
Ta prøve fra kinnet og send den til laboratoriet
En lege gjennomgår resultatene dine som du vil motta om 3–4 uker

Å ta testen

MyHeritage DNA Helse test avdekker verdifull informasjon om helsen din og gir deg fascinerende innsikt i familiehistorien din. Settet består av en enkel vattpinne (det er ikke nødvendig med blod eller spytt), og det tar bare 2 minutter å ta testen. Send prøven tilbake til laboratoriet for analyse, og du vil få beskjed om å kunne se resultatene dine online så snart de er tilgjengelige.

Du er i gode hender
Testen din omfatter uavhengig legetilsyn. Du må fylle ut et spørreskjema om sykdomshistorien din før du kan ta testen. Svarene dine vil bli gjennomgått konfidensielt av en lege. Når resultatene dine er generert, vil rapportene bli gjennomgått av det kliniske teamet fra PWNHealth, som vil bestemme om det skal anbefales genetisk rådgivning. Hvis genetisk rådgivning blir anbefalt, er det inkludert som en del av tjenestene til PWNHealth.

DNA analyse

Når laboratoriet mottar DNA-prøven, behandler erfarne teknikere prøven din individuelt ved hjelp av banebrytende teknologi. I laboratoriet henter vi ut DNA-et ditt, forsterker det og oversetter den biologiske informasjonen til digitale rådata. Når DNA-et ditt er konvertert til en digital form, genererer algoritmene våre statusrapporter for genetisk risiko- og bærerstatus, samt beregner din etnisitet og identifiserer DNA-matchene dine.

Vår teknologi og standard

Vi bruker avansert teknologi for å analysere ditt DNA - en spesialdesignet Global Screening Array-formatbrikke, med hundretusener av strategisk utvalgte prober for å fange den største mengden av genetisk variasjon. Den nye brikken gir oss fleksibilitet til å legge til rapporter for flere forhold, uten å måtte motta en ny DNA-prøve i fremtiden.

For noen tilstander analyserer vi noen få felles varianter som er sterkt knyttet til tilstanden og støttet av omfattende forskning. Hvis vi oppdager en variant som øker risikoen for å utvikle eller overføre en viss tilstand, bekrefter vi dette resultatet før vi rapporterer det. For å bekrefte resultatet bruker vi Sanger-sekvensering, industriens standard for genetisk testing.

For mer komplekse tilstander, som hjertesykdom, analyserer vi tusenvis av varianter i hele genomet ditt, og genererer din genetiske risikovurdering ved hjelp av en banebrytende metode som kalles polygeniske risikoskår. Dette er den mest omfattende tilnærmingen for generering av genetiske risikoskår for disse tilstandene.

Personvern

Ditt personvern og datasikkerhet er vår topprioritet. DNA-analyse blir utført i et CLIA-sertifisert, CAP-akkreditert laboratorium i USA for å sikre at dataene dine blir behandlet og lagret profesjonelt. DNA-data blir beskyttet av flere lag med kryptering og blir lagret på sikre servere.

GINA (Genetic Information Nondiscrimination Act – Genetisk ikke-diskriminerende artikkel) beskytter deg fra diskriminering fra arbeidsgivere og helseforsikringsselskap basert på din genetiske informasjon.
  • Du eier dine data og du kan når som helst slette dem permanent.
  • Vi vil aldri dele dine data med noen tredjepart uten ditt uttrykte samtykke. Rapportene dine vil bli delt med PWNHealth slik at legene bedre kan føre tilsyn med testen din.
  • Vi er det eneste DNA-selskapet som lover deg å aldri dele dine data med forsikringsselskaper.