Kun$59‎
$79‎
Overrask deg selv
Avdekk din etniske opprinnelse og finn nye slektninger med vår enkle DNA-test.
Kun$59‎
$79‎
De høyeste teknologiske standarder møter den rimeligste prisen på markedet.
DNA avslører din unike arv - de etniske gruppene og geografiske regioner du kommer fra.
Finn nye slektninger du ikke visste om med delt DNA.

De siste 16 årene, har MyHeritage hjulpet millioner mennesker til å finne nye familiemedlemmer og oppdage sin etniske opprinnelse.

Hvor i verden er familien din fra?

De stedene dine forfedre kalte hjem er kodet i ditt DNA. Etniske grupper kommer historisk fra de samme geografiske områdene og har trekk fra lokale gener. Vi analyserer ditt DNA for å bestemme hvilke deler som anslås å stamme fra hver av våre 42 støttede etnisiteter - det største antallet som tilbys av en hvilken som helst større DNA-testtjeneste. Lær mer

Hvem vil du oppdage?

Vi leter etter mennesker hvis DNA matcher ditt; dine slektninger. Vår teknologi for DNA sammenligning avslører prosenten av ditt DNA som deles av dine treff, viser deg hvor nært dere er i slekt. Du kan ta kontakt med dine nye funn av slektninger for å lære mer om din familie og oppdage nye delte slektninger.Lær mer

FAQ

 • Hva kan jeg finne ut fra en DNA-test som jeg ellers ikke kan finne ut?
  Med MyHeritage DNA, kan du oppdage slektninger du ikke tidligere visste om, som deler DNA-segmenter med deg arvet fra samme felles stamfar. Du vil avdekke de etniske og geografiske opprinnelsen av dine forfedre - som kan inkludere noen overraskelser.
 • Hva er fordelen med å teste andre familiemedlemmer?
  Det er anbefalt å teste flere familiemedlemmer. Hver av dine familiemedlemmer bærer unike deler av DNA som sammen kan åpne opp din families historie. Testing av en eller begge dine foreldrene tillater deg å få mer informasjon om dine egne DNA-treff. For eksempel, vil du være i stand til å finne ut om hvert treff er fars eller mors. Testing av foreldre, søsken, fettere og andre slektninger er også svært nyttig for å oppdage flere slektninger og for å lære mer om dine egne treff. Fordi genetisk arv er tilfeldig, kan søsken få andre etnisitet resultater enn deg. Ved å sammenligne resultatene kan du lære enda mer om dine forfedre.
 • Hva hvis jeg allerede har tatt en DNA-test? Vil MyHeritage testen tilby meg ny informasjon?
  MyHeritage DNA test vil gjøre deg i stand til å få unike treff til brukere som bare har testet med MyHeritage, samt treffene med brukere som har lastet opp sine resultater til MyHeritage fra andre leverandører. Takket være MyHeritage brede internasjonale rekkevidde og tilgjengelighet på mer enn 40 språk, vil du ha større sjanse til å bli matchet med slektninger som bor i andre land. Du vil også motta en omfattende etnisitet analyse på MyHeritage, tegnet fra den største samlingen av etnisiteter i bransjen.
 • Kan jeg gi MyHeritage DNA som en gave?
  Ja! Når du bestiller på nettet kan du enten be om å få pakken sendt til deg selv eller til en annen mottakers adresse og vi sender da DNA-testen direkte. Når de mottar DNA-testen du har kjøpt for dem, vil de bli bedt om å åpne en konto i MyHeritage hvis de ikke allerede har en og aktivere det nye settet.
  I det øyeblikket de aktiverer settet sitt, vil vi sende dem relevant informasjon på epost om sporing av prøven, og selvfølgelig resultatene når de er klare.
 • Hvilken type prøve trenger jeg å ta?
  MyHeritage DNA test kit er enkelt å bruke og involverer ikke å ta blod- eller spyttprøver. For å ta prøven skal du bare skrape innsiden av kinnene med en liten vattpinne i ca 45 sekunder, og gjenta dette med en annen vattpinne for backup. Prøvene skal deretter plasseres i plastrør og sendes til vårt DNA laboratorium for analyse. Resultatene blir gjort tilgjengelig for deg på MyHeritage sikre nettsted.
 • Hvor lang tid vil det ta å få resultatet?
  Når settet ditt ankommer vårt laboratorium vil det ta omtrent 3-4 uker før resultatene er klare. Når resultatet er klart vil du bli kontaktet via epost og resultatene vil være tilgjengelige på nettet.
 • Hvordan vil dere analysere og behandle min DNA-prøve?
  MyHeritage DNA-tester benytter microarray-basert autosomatisk DNA testing. Denne testen gir rå-data so hjelper oss å kalkulere dine DNA-matcher og etnisitetsanalyse for alle slektslinjer, både fars og morsside.
 • Hva er sammenhengen mellom DNA og slektstrær?
  DNA og slektstrær utfyller hverandre. DNA kan brukes til å bevise eller motbevise dokumenterte relasjoner i slektstreet. For eksempel, hvis det er en annen person med samme etternavn, eller en slektstre-eier du har en Smart Match ™ med, kan du teste på MyHeritage DNA for å finne ut om du faktisk er relatert. Motsatt, slektstrær er uvurderlig for å forstå forholdet til DNA-treff. Opprettelse av et slektstre er anbefalt for alle som tar en DNA-test, for å få mest mulig ut av DNA-resultatene og for å avdekke hele historien bak dem. MyHeritage har gode verktøy for å lage et slektstre og 9,7 milliarder historiske opptegnelser som gjør det morsomt og enkelt å utvide det.