Tilgjengelighetserklæring

Vi legger stor vekt på å levere like tjenester til alle, uten unntak, inkludert til kunder med funksjonsnedsettelser.

Vi la ned betydelig innsats og ressurser i nettstedet vårt for å gjøre det tilgjengelig slik at så mange som mulig kan bruke det enkelt og praktisk og for å gjøre det mer tilgjengelig for mennesker med funksjonsnedsettelser. Nettstedet er gjort tilgjengelig av A-Web-programvaren (heretter «Programvaren») som gjør det mulig for oss å levere tilgjengelig innhold til besøkende på nettstedet vårt, når det er mulig.

De fleste sidene på nettstedet vårt er i samsvar med kriteriene fastsatt for AA-tilgjengelighetsnivå. Det bør bemerkes at til tross for vårt forsøk på å gjøre alle sidene på nettstedet vårt tilgjengelige, kan man oppleve at enkelte nettstedsområder eller -funksjoner ikke ennå er tilgjengelige. Nettstedstilgjengeligheten er kompatibel med følgende nettlesere:

 • Internet Explorer 7/8/9/10/11
 • Chrome
 • Firefox
 • Safari

Hvordan fungerer tilgjengelighet på nettstedet vårt?

Nettstedet inkluderer en tilgjengelighetsmeny. Du får tilgang til tilgjengelighetsknappene ved å klikke på menyen eller bruke museknappen eller ved å navigere med Tab-tasten. Menyen kan lukkes ved å klikke på «Lukk»-knappen eller «Esc»-tasten på tastaturet eller ved å klikke på den med musen.

Hvordan kan du surfe på nettstedet?

Tab-tasten brukes for forovernavigering på nettstedet. TAB + SHIFT-tastekombinasjonen brukes for bakovernavigering på nettstedet.
Nettstedet vårt støtter NVDA-skjermlesere for Windows- og for MAC OS X-operativsystemer.
Endring av fargekontrast: du kan endre bakgrunnskontrasten og gjøre den lysere eller mørkere.
Endre skriftstørrelser og skrifttyper: skriftstørrelsen kan økes eller reduseres. Skrifttypen vil bli endret til Ariel for å gi deg en mer praktisk leseopplevelse.
Navigering til innholdsområder: du kan hoppe til innholdsområdene på nettstedet vårt. Nettstedet er delt inn i hovedinnholdsområder. Du kan hoppe fra toppen av siden direkte til et hovedinnholdsområde. Trykk på Enter-tasten for å gå til et innholdsområde. Muligheten for å hoppe tilbake til toppen av siden vil bli vist på bunnen av hver side, over bunnteksten.
Skjemaer: vi tilbyr bred brukerstøtte for å gjøre kontaktskjemaer tilgjengelige, med forbehold bruksvikårsbestemmelsene.
Kompatibilitet med hjelpeteknologier. For eksempel: brukerstøtte for funksjoner med høytlesing av feil i skjermlesere.
Brukerstøtte for hjelpeteknologier: bred brukerstøtte for hjelpeteknologier ved å bruke reglene i ARIA.
En «Avbryt tilgjengelighet»-knapp, og gå tilbake til standard visningsmodus.

Tilgjengelig kundeservice

 • Du kan også kontakte vår kundeservice for å kunne bruke andre metoder som er tilgjengelig for deg:
  Send en epost til support@myheritage.com
  Eller send et brev til MyHeritage Ltd. 3 Ariel Sharon St. Or Yehuda.

Fasilitetstilgjengelighetsordninger

Selskapet vårt tilbyr ikke offentlige resepsjonstjenester, men selskapets fasiliteter er tilgjengelig i samsvar med bestemmelsene i lov og forskrift. Du kan kontakte oss gjennom våre digitale kundeservicekanaler og kundesenteret.
Nedenfor finner du eksisterende tilgjengelighetsordninger i selskapets kontorer 3 Ariel Sharon St. in Or Yehuda:

 • Parkeringsplasser for funksjonshemmede er tilgjengelig på parkeringsplassen overfor selskapets kontorer;
 • Kontinuerlig tilgangsaktivert rute fra parkeringsplassen gjennom inngangen opp til selskapets kontorer i 3. etasje (inkludert tilgjengelige heiser);
 • Tilgjengelige baderomsfasiliteter for handikappede er tilgjengelig i selskapets lokaler;
 • Identifikasjon og retningssymboler er installert;
 • Adgang for tjenestedyr for å hjelpe personer med funksjonsnedsettelser til selskapets kontorer er tillatt.

Kontakte oss for forespørsler, feil eller forslag

For øyeblikket kjenner vi ikke til noen tilgjengelighetsproblemer på nettstedet vårt. Hvis du opplevde noen problemer eller feil knyttet til tilgjengelighet, vil vi sette pris på din tilbakemelding om dette og vi vil gjøre vårt beste for å finne en passende løsning og adressere slik feil så snart som mulig. Vi forsøker å bevare og holde nettstedet i best mulig stand. Hvis du har opplevd noen tilgjengelighetsproblemer på nettstedet vårt, kan du kontakte tilgjengelighetskoordinaroren vår slik at vi kan løse problemet på best mulig måte og legge ved så mange detaljer som mulig: en beskrivelse av problemet eller feilen; hvilken handling du forsøkte å utføre; hvilken side du surfet på; hvilken type og nettleserversjon du brukte; detaljer om operativsystem; type hjelpeteknologi (i den grad det ble brukt).

Tilgjengelighetskoordinator

Ta kontakt med tilgjengelighets koordinatoren i vårt selskap for spørsmål eller forespørsler knyttet til nettstedet vårt og tjenestetilgjengelighet, Alon Ehrenfeld, via e -post på: accessibility@myheritage.com. Tilgjengelighets koordinatoren er på vårt kontor i 3 Ariel Sharon Blvd., Or Yehuda, Israel