Tilbake

Hvordan knytte meg til slektstreet på min nettside?

Hvis du er en Nettside Administrator av et familie-nettsted, ogdu ønsker å knytte deg til:

Logg inn på din Familie-nettside.

Klikk på Medlemmer på nettsiden.

Klikk på Mer ved siden av ditt navn under Alternativ og velg “Rett på slektskap ”.

Click to view photo in full size

Skriv inn ditt navn i det tomme feltet som vises ved siden av ditt navn.

Klikk Utfør.

Hvis du er en Nettside-Administrator av et familie-nettsted og du ønsker og knytte til dine nettside-medlemmer:

Gå til Medlemmer på nettsiden.

Klikk på Mer ved siden av navnet til hvert av familiemedlemmene.

Gjenta den samme handling som over.

Hvis du er medlem av en familie-nettside, og du ønsker å knytte deg selv til:

Logg deg på kontoen din.

Klikk på konto i øvre høyre hjørne av skjermen, og velg Mine nettsteder.

Velg det aktuelle Familie-nettsted fra listen og klikker på det.

Gå til nettsidens medlemmer.

Klikk Mer ved siden at ditt navn.

Klikk på Rett slektskap.

Skriv inn ditt navn I det tomme feltet ved siden av ditt navn.

Klikk Utfør.

Kategorier: Familieside
Også tilgjengelig på: